+38 097 833 8731

Локація

  • Львів, вул. Сихівська 16а

  • Львів, вул. Богдана Лепкого 12

  • Львів, вул. Сихівська 16а

  • Львів, вул. Богдана Лепкого 12

+38 097 833 8731

Локація

  • Львів, вул. Сихівська 16а

  • Львів, вул. Богдана Лепкого 12

  • Львів, вул. Сихівська 16а

  • Львів, вул. Богдана Лепкого 12

ТОП 5 серіалів Netflix

ТОП 5 серіалів Netflix

1. Дуже дивні справи | Дивні дива  (англ. Stranger Things)  

Жанр: Трилер, Містика, Детектив, Жахи 

Кількість сезонів : 3 Запланований 4 сезон.

  Сюжет розвивається в 1983 році в штаті Індіана, де таємничим чином зникає хлопчик, а його мати, друзі й шеф місцевої поліції починають пошуки зниклого. Серіал отримав високі оцінки телекритиків, які відзначили атмосферність, акторську гру і відсилання до жанрових фільмів 1980-х років.  

2. Озарк | Ozark

Жанр: Кримінальна драма, детектив, трилер

Кількість сезонів: 3

У головній ролі Джейсон Бейтман знаменитий по таких фільмах: ''Нестерпні боси'', ''Хенкок'', ''Новорічний корпоратив'' 

Сюжет серіалу: Фінансовий консультант Марті Бйорд з дружиною Венді і двома дітьми переїжджають з передмістя Чикаго в центр літнього відпочинку  - містечко біля озера Озарк в штаті Міссурі. Причина переїзду криється в тому, що Марті відмивав гроші мексиканського наркобарона, однак, коли схема накрилася, Марті Бйорд залишився боржником перед мафією.  

3. Мисливець за розумом

Жанр: Кримінальний фільм, Психологічний трилер  

Кількість сезонів: 2  

Сюжет: Психологічний трилер Девіда Фінчера, добре відомого глядачам за фільмом Бійцівський клуб і серіалом Картковий будинок. Сюжет переносить глядачів у 1979 рік і розповідає про двох агентів ФБР. Голден Форд і Білл Тенч працюють у відділі поведінкових наук і опитують ув’язнених серійних убивць.

Агенти намагаються зрозуміти спосіб мислення маніяків, щоб у подальшому це допомогло розкривати нові злочини. В результаті Голдену і Біллу вдається вивести розслідування вбивств на новий рівень. В основу серіалу Netflix лягли свідчення реальних маніяків-психопатів

4. Привид будинку на пагорбі  (англ.The Haunting of Hill House)  

Жанр: Фантастика, жахи, драма

Кількість сезонів: 1

Сюжет: Влітку 1992 року Г'ю та Олівія Крейн з їхніми дітьми Стівеном, Ширлі, Теодорою, Люком і Елінор переїжджають до Хілл-Хаусу (англ. Hill House), щоб відремонтувати маєток, продати його, а за виручені кошти побудувати власний будинок за ескізами Олівії. Проте ремонт займає більше часу, ніж вони очікували, а навколо сім'ї починають відбуватися надприродні явища, які призводять до трагічної втрати, і вони вимушені раптово залишити будинок.

Двадцять шість років потому брати та сестри Крейн і їхній відчужений батько возз'єднуються через нову втрату, яка змушує їх переглянути події, що трапилися у Хілл-Хаусі, і які тим чи іншим чином вплинули на кожного з них.

5. Месія

Жанр: Трилер, містична драма

Кількість сезонів: 1 сезон

Сюжет: Серіал фокусується на реакції сучасного світу на людину, яка вперше з'являється на Близькому Сході і сприймається послідовниками як есхатологічне повернення Іси (Ісуса).

Його послідовники вважають, що він має здатність творити чудеса, а його критики стверджують, що він шахрай.

Співробітниця ЦРУ розслідує, ким є ця людина, на тлі все більш зростаючої міжнародної напруги з високими ставками.

Ця історія розповідається з кількох різних точок зору: офіцер ЦРУ, ізраїльський офіцер, палестинський біженець, проповідник з Техасу та його дочка, а також журналіст

Пишіть нам, що ви дивитесь на карантині і ми створимо нову публікацію з фільмами, серіалами і передачами.