+38 097 833 8731

Локація

  • Львів, вул. Сихівська 16а

  • Львів, вул. Богдана Лепкого 12

  • Львів, вул. Сихівська 16а

  • Львів, вул. Богдана Лепкого 12

+38 097 833 8731

Локація

  • Львів, вул. Сихівська 16а

  • Львів, вул. Богдана Лепкого 12

  • Львів, вул. Сихівська 16а

  • Львів, вул. Богдана Лепкого 12

Що таке масаж гуаша

Що таке масаж гуаша

Що таке масаж гуаша

Це техніка стародавнього китайського масажу, і beauty-гаджет. Буквально «гуаш» перекладається як «зішкребти все погане» (де gua в перекладі з китайського - «рух в одну сторону», а sha - «погане»). «Погане» збирається за допомогою приємної на дотик гладкої пластини з дерева, кістки, рогу або каменю. Сучасні інструменти для цієї техніки найчастіше роблять саме з нефриту, онікса або кварцу. Процедура виконується рухом шкребка по масажних лініях обличчя і тіла. Червоні сліди після цієї техніки масажу - нормальне явище. Це відбувається через мікроскопічні крововиливи, які корисні для організму.

Записатись на масаж

Як працює гуаша

Інструмент, яким виконується масаж гуаша пройшов випробовування часом, оскільки його використовували ще на прадавньому Сході. Інструмент дозволяє створити додатковий  тиск, який чиниться при масажі, тим самим поліпшує кровотік, а отже, тонізує шкіру і розгладжує зморшки. Користь такого масажу була підтверджена вченими з Америки та Німеччини.

Як правильно робити масаж гуаша

Масаж гуаша, так само, як і звичайний масаж може починатися з класичних прийомів, які мають підготувати організм до основної процедури гуаша, а - це в основному скребки. Гуаша слід виконувати «скребками» по масажних лініях: від центру чола до скронь, від крил носу до скронь, від кінчика носу, вгору до центру чола, від куточків рота до середини вуха, від центру підборіддя до мочок вух. При наявності глибоких зморшок на чолі потрібно ретельно розгладити їх від міжбрівних складки до лінії росту волосся. Коли виконуються прийоми на зоні шиї і зоні декольте, рухи по центру повинні йти вгору, до підборіддя, а з боків - у зворотний бік, від щелепи до ключиць. «Масаж можна проводити відразу двома скребками (синхронно) і з різним ступенем тиску. 

Перед проведенням масажу гуаша - ретельно потрібно очистити шкіру. Якщо шкіра суха, можна скористатися маслом і приступити до процедури. Для тих, хто робить процедуру вперше, рекомендуємо починати з основних прийомів інструментами (скребка) з 10 хв. поступово можна збільшувати до 40 хв.

Які протипокази до гуаша

  1. Висока температура
  2. Онкологічні захворювання
  3. Гуаш не рекомендують робити при будь-яких інвазивних процедурах: уколи, філери, ботокс і т. д. «Руху пластини можуть змістити філлер і вивести препарат передчасно. Краще почекати від трьох до шести місяців, перш ніж повертатися до масажу.
  4. Будь-які запалення, активні стадії акне, висипання, алергії теж можна зарахувати до протипоказаньЗаписатись на масаж

Записатись на масаж