+38 097 833 8731

Локація

  • Львів, вул. Сихівська 16а

  • Львів, вул. Богдана Лепкого 12

  • Львів, вул. Сихівська 16а

  • Львів, вул. Богдана Лепкого 12

+38 097 833 8731

Локація

  • Львів, вул. Сихівська 16а

  • Львів, вул. Богдана Лепкого 12

  • Львів, вул. Сихівська 16а

  • Львів, вул. Богдана Лепкого 12

Ліда Грабовська | Zarpa stories

Ліда Грабовська | Zarpa stories

Історія Ліди Грабовської

Моє знайомство з Зарпою почалось з того, що два роки тому я хотіла спробувати себе в ролі тренера. Я познайомилась з керівниками центру реабілітації Зарпа, і почала проводити тут заняття з ТРХ, але з часом зрозуміла що тренувати інших це не моє. Працювати тренером я не залишилась, проте на масаж сюди ходжу і досі.

Раніше я ніколи не ходила на масаж, вважала що він потрібен лише хворим людям які мають певні проблеми чи болі в спині, і що роблять його лише у лікувальних цілях. Моя думка змінилась, коли я почала займатись бодібілдингом. Я дізналась що існують такі поняття як спазми м’язів та тригерні точки які потрібно пропрацьовувати. До цього додамо ще застій лімфи, адже у мене сидяча робота і за комп’ютером я проводжу 6-8 години щоденно, як і більшість людей у сучасному світі. Тоді я зрозуміла, що масаж потрібен всім, і почала шукати хорошого фахівця.

Я була на сеансах у багатьох масажистів, доводилось стикатись з не кваліфікованими  спеціалістами. Люди можуть пройти курси масажу, зовсім не розуміючи анатомію та фізіологію, і своєю роботою тільки нашкодити іншим. На жаль, я зустріла багато таких масажистів, тому призупинила пошуки, і не ходила на масаж. Вже коли почала працювати в Зарпі, то вирішила спробувати масаж тут, і нарешті знайшла місце де працюють фахівці які знають і теорію і практику.

Мені достатньо один раз прийти на масаж і я одразу ж розумію чи буду я надалі ходити до цього спеціаліста. Так було з фізичним терапевтом Тетяною, яка працювала в Зарпі на Сихові, і так знову склалось з фізичним терапевтом Богданом, який працює в Зарпі в центрі. До Богдана я ходжу на профілактичний масаж один раз на тиждень, а коли потрібно відновитись після інтенсивних тренувань, то відвідую сеанси три рази на тиждень. Мені подобаються його техніки виконання масажу, після яких я відчуваю як пропрацьовані мої м’язи. Він завжди знаходить до мене підхід, і вирішує ті запити з якими я приходжу на сеанс.

Коли я почала ходити на масаж, мене нічого не турбувало, я прийшла для профілактики. Вважаю, коли тебе вже починає щось боліти, то ти звернув увагу на проблему надто пізно. Я б порадила всім хоча б раз на тиждень приходити на масаж саме в Зарпу, адже масаж тут я обираю не тому що знайома з керівництвом, а лише через те що тут працюють кваліфіковані спеціалісти яким я можу довірити вирішення своїх проблем.

Записатись на масаж

Автор Олена Мала