+38 097 833 8731

Локація

  • Львів, вул. Сихівська 16а

  • Львів, вул. Богдана Лепкого 12

  • Львів, вул. Сихівська 16а

  • Львів, вул. Богдана Лепкого 12

+38 097 833 8731

Локація

  • Львів, вул. Сихівська 16а

  • Львів, вул. Богдана Лепкого 12

  • Львів, вул. Сихівська 16а

  • Львів, вул. Богдана Лепкого 12

Історія тренувань Юлі Охримович

Історія тренувань Юлі Охримович

Коли почалась пандемія, я зрозуміла що час подбати про своє здоров’я і знайти місце для масажу та тренувань. В Інтернеті шукала локальний зал і натрапила на Зарпу, куди записалась на консультацію до лікаря-ортопеда. Мене оглянули та описали все в спеціальній діагностичний карті, після чого я почала ходити на масаж, а згодом додала і тренування.

До цього я час від часу ходила на фітнес та стретчинг, але ці тренування не дуже підходили мені. Для початківців заняття були надто жорсткими, і після них у мене не рідко виникали больові відчуття, тому я прийняла рішення шукати більш щадну спортивну стратегію. Коли ж почала тренуватись в Зарпі, я отримала індивідуальний підхід і адекватні навантаження. Тут працюють фахівці які враховують особливості людини, та відштовхуючись від стану здоров’я індивідуально складають програму занять. 

Моєю метою - було зміцнити м’язовий корсет, щоб не сутулитись та покращити загальний стан організму, в цьому мені допомагає тренер Богдан Смук. На тренуваннях він слідкує за моєю технікою виконання та самопочуттям, завжди ретельно підбирає вправи та пояснює мені  для чого їх виконувати. Мені комфортно з ним працювати і наші тренування мотивують мене займатись далі, бо тут я отримую поступові навантаження, а не одразу жорсткі травматичні вправи. Крім цього мені подобається що тут є багато обладнання яке не використовують в звичайних залах. На перший погляд інвентар простий, але коли з ним потрібно виконати вправу, то це виявляється важче ніж здавалось. Думаю такий підхід цікавий як для дітей так і для дорослих.

Щодо масажу, то я була у багатьох спеціалістів Зарпи, кожен використовує різні техніки виконання, серед яких і авторські,  але я впевнено можу записатись до будь-кого тут, бо знаю що можу довірити їм своє здоров’я.

Я працюю за комп’ютером постійно в сидячому положенні і розумію що потрібно додавати активності в життя, для цього я обрала Зарпу і можу рекомендувати її іншим, бо бачу результат занять. Для мене Зарпа це про культуру тіла, а я вважаю що люди повинні дбати про себе і тут у цьому допоможуть. Якщо ви шукаєте гідний реабілітаційний осередок - у Зарпі ви отримаєте якісну послугу за прийнятну ціну.