+38 097 833 8731

Локація

  • Львів, вул. Сихівська 16а

  • Львів, вул. Богдана Лепкого 12

  • Львів, вул. Сихівська 16а

  • Львів, вул. Богдана Лепкого 12

+38 097 833 8731

Локація

  • Львів, вул. Сихівська 16а

  • Львів, вул. Богдана Лепкого 12

  • Львів, вул. Сихівська 16а

  • Львів, вул. Богдана Лепкого 12

Історія Насті Хеміч

Історія Насті Хеміч

Мені 15, і вже рік я займаюсь у центрі фізичної терапії Зарпа.

Я почала тренуватись коли мені було 13, через те що я різко підросла і в мене розвинувся сколіоз. Батьки помітили порушення та віддали мене на реабілітацію в центр фізичної терапії. Так я тренувалась рік, але жодного результату не отримала. 

Ми зрозуміли що треба змінити місце реабілітації, тоді мама натрапила на рекламу Зарпи у Facebook, і ми вирішили прийти сюди на діагностику до фізичного терапевта. Діагностику мені проводила Іра Новожен, вона зробила певні тестування, оглянула мене та мій рентген знімок, і призначила рекомендації для реабілітації.

Я ходила на тренування до Романа, але він перестав працювати в Зарпі, і мені призначили іншого фахівця, ‒ це була Іра. Спершу я не хотіла тренуватись з нею, бо в залі бачила які інтенсивні тренування вона проводить, але коли ми почали займатися разом з Ірою  вона знайшла до мене підхід, і мені сподобались наші тренування. 

Для того щоб досягти потрібного результату ми інтенсивно тренуємось три рази на тиждень. На тренуванні я завжди виконую різні вправи на певну частину тіла. Іра застосовує нові техніки, нещодавно вона проходила навчання по блейдах і зараз ми часто використовуємо їх на тренуваннях. Разом з тренуванням я ходжу на лікувальний масаж, який допомагає у реабілітації, крім цього Іра накладає мені тейпування. 

Зазвичай я проводжу 7-8 годин в сидячому положенні під час навчання, я розумію що це шкодить моїй поставі, тож тренування невід’ємна частина мого життя. Під час карантину я лінувалась і не займалась систематично, тому втратила форму. Після цього мені було важче тренуватись, проте приблизно за місяць ми з Ірою все надолужили. 

Я люблю ходити на заняття в Зарпу,  тут хороші фахівці та дружня атмосфера. Ніколи не було такого що я змушувала себе йти на тренування, мені подобається тут займатись, і я розумію що мені це потрібно.

Я б порадила Зарпу своїм друзям та знайомим тому що я маю з чим порівнювати, і саме тут я бачу результат від тренувань.