+38 097 833 8731

Локація

  • Львів, вул. Сихівська 16а

  • Львів, вул. Богдана Лепкого 12

  • Львів, вул. Сихівська 16а

  • Львів, вул. Богдана Лепкого 12

+38 097 833 8731

Локація

  • Львів, вул. Сихівська 16а

  • Львів, вул. Богдана Лепкого 12

  • Львів, вул. Сихівська 16а

  • Львів, вул. Богдана Лепкого 12

Історія Кароліни Ткачук | Zarpa stories

Історія Кароліни Ткачук | Zarpa stories

👋 Я Кароліна, мені 12 років і я вже є постійним клієнтом центру фізичної терапії Зарпа

Тренуюсь в Зарпі ще змалечку. Під час медогляду перед першим класом лікарі виявили у мене сколіоз та плоскостопість. Мені було 6 років, і я ще не розуміла що це таке. Батьки вирішили, що потрібно виправити порушення, за рекомендацією знайомих віддали мене в групу для дітей 👧👉 "Здорова постава". Пам'ятаю, тоді тренування проходили у 84 школі, та згодом Зарпа відкрилась в ТЦ Сихів, і я продовжила займатись там.

За 6 років у мене вже було кілька різних тренерів,💪😎 спершу Іра, потім Женя а зараз Олена. Мені подобається тренуватись з нею. Скажу чесно, вона не жаліє, працює на результат, проте все проходить у дружній атмосфері. Зазвичай на групу приходить 8-10 дітей, зі всіма я добре спілкуюсь, знайшла тут друзів. Хоч нас і багато, тренер встигає приділити увагу кожному. Акцентує увагу на правильному виконанні прав, завжди виправить мене, якщо я виконую щось неправильно. На групі ніколи не буває нудно, Олена кожного разу дає інший комплекс вправ, щоб ми працювали зі всіма групами м’язів. Часто тренування проходять у формі гри чи змагання, так цікавіше.

Я переходжу в 6 клас, і як звичайний школяр, щодня ношу рюкзак 💼 📗📗📗 вагою 4-5 кг, та проводжу за партою 7 годин. Це впливає на мою поставу, потрібно мати розвинуті м'язи спини, щоб вона не викривлялась від навантажень. В цьому мені допомагає "Здорова постава".

На карантині я тренувалась сама🤷‍♀️. Проте вдома складно взяти себе в руки, я втомлювалась, жаліла себе і зупиняла тренування. Як тільки центр Зарпа почав працювати у карантинному режимі, я одразу ж відновила тренування. Я була на дистанційному навчанні, тому проводила за комп'ютером приблизно 6 годин на день. Тоді зрозуміла що потрібно слідкувати за поставою і виконувати вправи, для хорошого самопочуття. Тренувань в Зарпі на той час не було, а коли ти займаєшся вдома самостійно, то не завжди можеш все правильно виконувати, важливо займатись під контролем тренера, який виправить помилки.

Я веду активний спосіб життя, крім Зарпи, ходжу ще на 💃 танці. Тренування в групі залишати не планую, це важливо для моєї постави. Тут мене вчать правильно виконувати вправи, слідкують за моїм самопочуттям, працюють над тими м'язами, які потрібно розвивати. На танцях я застосовую вміння, які отримала в Зарпі.

Якщо ви теж хочете стати частинкою рубрики #zarpastories, надішліть нам посилання на вашу Фейсбук сторінку, і ми з вами зв’яжемось!)

Автор Олена Мала