+38 097 833 8731

Локація

  • Львів, вул. Сихівська 16а

  • Львів, вул. Богдана Лепкого 12

  • Львів, вул. Сихівська 16а

  • Львів, вул. Богдана Лепкого 12

+38 097 833 8731

Локація

  • Львів, вул. Сихівська 16а

  • Львів, вул. Богдана Лепкого 12

  • Львів, вул. Сихівська 16а

  • Львів, вул. Богдана Лепкого 12

Історія Анни-Марії Радкевич

Історія Анни-Марії Радкевич

Три роки тому я була в центрі розваг, де стрибала на батуті, в якийсь момент, під час приземлення, в моєму коліні щось хруснуло. Я відчула біль і перелякалась, проте після обстеження мені сказали що все гаразд і все що потрібно для лікування - це носити бандаж. Біль час від часу з’являлась і врешті через кілька років мені поставили діагноз - розрив хрестоподібної зв’язки.

Мені зробили операцію - пластику передньої хрестоподібної, після якої мені складно було ходити та згинати і розгинати ногу, тоді я зрозуміла що мені потрібна реабілітація. Центр фізичної терапії я шукала в інтернеті, так натрапила на Зарпу і вирішила прийти на пробне тренування. Мені сподобався підхід до занять, тож я залишилась тренуватись тут. 

Спершу я потрапила до фізичного терапевта Олега, потім до Назара, але з певних причин вони не мали змоги мене тренувати. Тоді мене передали фізичному терапевту Галині, і це було чудовим рішенням, ми з нею зійшлись характерами. 

Я почала тренуватись в листопаді, відтоді три рази на тиждень ходжу в Зарпу на реабілітацію. Спершу на тренуваннях ми працювали над нарощенням м’язу, а далі над балансом та амплітудою. З часом я почала бачити прогрес, проте під час локдауну не тренувалась, тому втратила результат і довелось все починати з початку. Зараз я відновилась і помічаю що коліно, на реабілітацію якого ми акцентуємо увагу, стало сильнішим ніж коліно здорової ноги. Звісно, крім коліна я виконую вправи на різні групи м’язів, адже важливий стан організму в цілому. Тож тренер не дає мені розслабитись і на тренуванні я завжди викладаюсь на повну.

Взагалі я не дуже постійна людина і для того щоб мене змотивувати щось робити потрібно докласти зусиль, поки що в Зарпи це добре виходить. Велику роль в цьому відіграє мій тренер, мені подобається як вона подає мені вправи, не просто показує, а й пояснює що і для чого ми робимо, щоб я мала розуміння які м’язи потрібно задіювати. Мені комфортно з нею працювати, а це звісно впливає і на результат.

Я не знаю скільки ще потрібно реабілітуватись, адже все це дуже індивідуально і на це впливає багато факторів, але я не планую зупинятись, бо прогрес який я бачу надихає мене.

Зарпа для мене це місце де мені комфортно, тут мені подобається і тренер, і колектив, і ставлення до мене. Я живу в іншому районі міста, щоб добратись на Сихів, мені потрібно досить багато часу, проте в мене завжди є бажання їхати на тренування, і зовсім не шкода витрачати час на проїзд. Єдине що я б хотіла змінити тут - це кількість інвентарю, хоч під час занять мені вистачає обладнання і тренер завжди дає цікаві вправи, проте можливо варто додати ще деякий інвентар для різноманітності.

Мій досвід реабілітації  в Зарпі дозволяє мені радити іншим приходити сюди на індивідуальні тренування з фізичним терапевтом. Тут можна отримати як реабілітацію після травм чи операцій, так і інші види тренування залежно від вашого запиту.  І що найважливіше -  у Зарпі є спеціалісти які будуть направляти вас та слідкувати за результатом.